Strategie en performance marketing voor Hotel V Amsterdam

Het boutique hotel met 3 vestigingen en meer dan 175 hotelkamers in Amsterdam, Hotel V, heeft een sterke groei doorgemaakt in de afgelopen periode. Het bedrijf wordt met passie gerund door echte Amsterdammers. Toeristen de stad laten ervaren als een local, dat is dan ook het doel van het hotel.

Content Collectiv heeft Hotel V Amsterdam geholpen in verschillende fasen. Zo zijn we verantwoordelijk voor performance marketing, waarbij we lead generatie verzorgen voor boekingen vanuit de social media kanalen. Dit gebeurt door middel van creatieve en door data gedreven brandcampagnes, leadcampagnes en conversiecampagnes.

Daarnaast consulteren we om de algehele commerciële- en marketingactiviteiten uit te breiden. Tot slot ontwikkelden we unieke marketingconcepten ​en een road map om verder te groeien.

Werkzaamheden en resultaten

Strategie | Social Media Advertisement | Lead Generation | Consultancy

Project datum: september 2019 – heden

Resultaat: een gemiddelde van > 20 reserveringen per maand vanuit enkel de social media advertenties met meer dan 350% resultaat op het gespendeerde advertentiebudget. En een ontwikkelde road map, waarvan de eerste fasen al zorgde voor positieve resultaten. Inmiddels heeft er een acquisitie plaatsgevonden om nog meer groei (in hotelkamers) te realiseren.

Wil jij ook resultaat behalen dankzij marketing? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.