Onze diensten

Online marketing is groot. Heel groot. We bieden dan ook een brede range aan services aan. Van full-service tot deel projecten. ​Voor de kleinere ondernemers en/of leergierige medewerkers bieden we trainingen online marketing aan. Bekijk hieronder wat de belangrijkste pijlers zijn in ons aanbod. ​

Strategie.

Marketingstrategieën en online marketingcampagnes. Deel jouw visie met ons, wij zorgen voor de rest: up to date met de nieuwste marketingmogelijkheden en trends.

Advertisement.

Elk bedrijf heeft zijn bestaan te danken aan klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten binnen haalt? In een wereld waarin het organisch bereik op alle platformen steeds meer daalt is adverteren een belangrijk onderdeel van marketing.

Development & design.

70% van de customer journey wordt online afgelegd. Een goede website met bijbehorende landingpages en duimstoppende content, zoals foto’s en video’s, is dus onmisbaar. Wij zorgen voor foto’s, video’s en website development.

E-commerce.

Heb je een eigen webshop? Dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat je online gevonden wordt om jouw producten te verkopen. SEO, advertisement en jouw online zichtbaarheid op andere platformen zoals social media spelen een grote rol. Wij helpen je om het optimale uit jouw e-commerce bedrijf te halen.

Social media & branding.

De wereld van social media verandert in rap tempo. Wij zorgen ervoor dat jouw merk inspeelt op trends en mogelijkheden die bij jouw visie en doelgroep passen. Van Instagram tot Pinterest en van storytelling tot vormgeving, we’ve got you covered.