Development & design

Zijn jouw website, social media en branding interessant genoeg om voor te stoppen?

70% van de customer journey wordt online afgelegd. Een goede website met bijbehorende landingpages en duimstoppende content is dus onmisbaar. Komt jouw verhaal over bij de doelgroep?

Je hebt een website en ​gebruikt Instagram met jouw bedrijf – wellicht sporadisch, wellicht regelmatig. Maar hoe zorg je ervoor dat gebruikers blijven hangen om jouw content tot zich te nemen? Van website development tot aan content creatie in de vorm van fotografie en/of video, wij helpen je om op te vallen.

Development.

Websites, landingpages, HTML-codes of WordPress, voor veel bedrijven is dit een hoofdpijndossier, terwijl het juist een van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf is. Een website heb je namelijk in eigen beheer. Alles wat hierop gebeurd en wat je hierop verzamelt is van jou. Een goede website laat zien waar jouw merk voor staat, vertelt jouw verhaal en smaakt naar meer. Wij ontwikkelen jouw website, die je vervolgens zelf gemakkelijk kunt beheren, zodat je niet meer vast zit aan maandelijkse kosten voor kleine aanpassingen.

Ook het opstellen van landingpages is onderdeel van onze development service. Daarbij maken we – in het verlengde van onze strategy & campaign en advertisement & lead generation services regelmatig gebruik van split-testing (ookwel A/B testing) om vast te stellen welke content het beste aansluit bij de doelgroep.

Gin & Rum Festival

Gin & Rum Festival

Work:
Full service marketing | Website ontwikkeling | Strategie | Social media | Advertisement

Wat hebben we gedaan?
We hebben de website van Gin & Rum Festival opgebouwd, inclusief webshop voor gins en rums. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de gehele online marketing van het festival.

Sustainable Capital Group

Sustainable Capital Group

Work:
grafisch design

Wat hebben we gedaan?
Voor Sustainable Capital Group hebben we een grafisch design voor hun Sustainable Location Index Model ontwikkelt.  Daarnaast zijn we verantwoordelijk geweest voor meerdere branding elementen op de website.

Design.

Het vertellen van verhalen door middel van grafisch design en beeld wordt steeds belangrijker. Jouw huisstijl moet kloppen met de waarden van jouw bedrijf én is pas herkenbaar als dit design op alle plekken terugkomt.

Wij zorgen voor het design van jouw bedrijf. Hierbij kan het gaan om het design van een website, een flyer, folder of juist digitale producten, zoals een e-book of videocursus.

Ons team werkt nauw samen met creatievelingen, waardoor er een goede balans ontstaat tussen marketing en creativiteit in alle uitingen.

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!