Horecamarketing

Krijg meer klanten in jouw horecazaak

Als horecazaak wil jij natuurlijk jouw bezettingsgraad maximaliseren en zoveel mogelijk gasten tevreden de deur uit laten gaan. Maar hoe pak je horecamarketing aan?

Tegenwoordig wordt de keuze voor een avondje uiteten gemaakt door een bezoekje aan Instagram. Welke plek ziet er het mooiste uit? Welk gerecht zou ik kiezen? Zijn de desserts Instagrammable? Social media speelt dan ook een belangrijke rol bij het verkrijgen van meer klanten door middel van marketing voor jouw horecazaak.

Daarnaast blijft jouw website een belangrijke rol spelen. De klantbeleving begint tegenwoordig nu eenmaal online. Door middel van zoekmachine optimalisatie voor Google zorgen wij ervoor dat jouw restaurant of bar goed gevonden wordt door potentiële gasten.

Vergeet daarnaast ook de additionele platformen, zoals TripAdvisor en Google reviews (te beheren via Google My Business) niet.

Wij zorgen ervoor dat het gehele proces op het gebied van horecamarketing voor jou uit handen wordt genomen zodat jij je handen vrij hebt om gasten blij te maken.

RRROLLEND FOOD FESTIVAL

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Deze klanten gingen je voor