KRIJG MEER KLANTEN IN JOUW HORECAZAAK

Als horecazaak wil jij natuurlijk jouw bezettingsgraad maximaliseren en zoveel mogelijk gasten tevreden de deur uit laten gaan. Maar hoe pak je horecamarketing aan?

Tegenwoordig wordt de keuze voor een avondje uiteten gemaakt door een bezoekje aan Instagram. Welke plek ziet er het mooiste uit? Welk gerecht zou ik kiezen? Zijn de desserts Instagrammable? Social media speelt dan ook een belangrijke rol bij het verkrijgen van meer klanten door middel van marketing voor jouw horecazaak.

Daarnaast blijft jouw website een belangrijke rol spelen. De klantbeleving begint tegenwoordig nu eenmaal online. Door middel van zoekmachine optimalisatie voor Google zorgen wij ervoor dat jouw restaurant of bar goed gevonden wordt door potentiële gasten.

Vergeet daarnaast ook de additionele platformen, zoals TripAdvisor en Google reviews (te beheren via Google My Business) niet.

Wij zorgen ervoor dat het gehele proces op het gebied van horecamarketing voor jou uit handen wordt genomen zodat jij je handen vrij hebt om gasten blij te maken.

Ben je benieuwd of wij jouw horecazaak kunnen helpen? Vraag een gratis adviesgesprek aan

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten op welke manier je jouw marketingvraagstuk het beste kunt aanvliegen? Wij maken graag kennis met je en geven je gratis en vrijblijvend advies.

    Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!

    Gratis adviesgesprek