Advertising & lead generation

Hoe val jij op tussen de duizenden advertenties?

Elk bedrijf heeft zijn bestaan te danken aan klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten binnen haalt? In een wereld waarin het organisch bereik op alle platformen steeds meer daalt is adverteren een belangrijk onderdeel van marketing.

Platformen zoals Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en LinkedIn veranderen hun algoritmes regelmatig. Met een groot aantal gebruikers (zowel zakelijk als persoonlijk) op alle platformen is het dan ook niet vreemd dat het organisch bereik daalt. Hoe zorg je ervoor dat jij wel blijft opvallen? Welke advertenties werken voor jouw doelgroep? En hoe haal je de meest waardevolle leads over om zich te binden aan jouw merk? Wij zijn experts in adverteren op alle eerder genoemde social media kanalen, maar we gaan verder dan dat. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden in de wereld van advertisement en lead generation. Denk bijvoorbeeld aan podcasts, het bouwen van een community van influencers en meer.

Advertising.

Gebruik je social media of zoek je iets op Google? Dan kan het niet anders dan dat je wel eens een advertentie voorbij ziet komen. Adverteren klinkt niet sexy, maar is wel effectief – mits je het goed in zet. Wij zorgen ervoor dat we middels uitgedachte marketingcampagnes advertenties instellen om de doelgroep te benaderen, waarbij we altijd aandacht hebben voor jouw Return-On-Investment.

In onze visie is het super belangrijk dat de manier waarop je adverteert aansluit bij het platform én jouw doel dient. Wat bedoelen we hiermee? Dat we per platform kijken welke manier van adverteren het beste zal aankomen bij de doelgroep. Tekst, beeld en actie zullen hierbij variëren. Een gimmic waarin Harry Potter een bepaald soort kauwgom kauwt zal bij de fans van een Harry Potter fanpage op Instagram nu eenmaal veel beter aankomen dan de sportieve advertentie die je op een ander platform wegzet.

Bij het adverteren maken we gebruik van split-testing (ookwel A/B testing genoemd). Alle learnings maken we inzichtelijk voor jouw bedrijf.

Chicplants

Chicplants

Work:
Google Advertisement (SEA), Social Media Advertisement (Pinterest, Facebook)

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor Chicplants gezorgd voor succesvolle online advertisement op Google, Facebook, Instagram en Pinterest.

Resultaat: een gemiddelde van 1500% return on ad spend (ROAS) (verhouding van de omzet ten opzichte van het advertentiebudget).

Losjes Indoor

Losjes Indoor

Work: full service marketing
(strategy, branding, content creation, social media, advertisements).

Wat hebben we gedaan?
We hebben middels een 360-graden aanpak de online presence van Losjes Indoor Sports verzorgd en leads gerealiseerd.

Resultaat: maandelijks waardevolle nieuwe leads dankzij social media en advertisement

Lead generation.

Als bedrijf wil je vast en zeker zoveel mogelijk mensen bereiken uit jouw doelgroep. Je wilt klanten. Deze klanten moeten je echter wel zien te vinden. Misschien heb je een ingewikkeld of persoonlijk product, zoals personal training. Hoe zorg je ervoor dat de prospect tussen al het aanbod voor jou kiest? Dankzij onze lead generating campagnes zorgen we ervoor dat jij toegang krijgt tot leads die je kunt omzetten in klanten.

Ons team bestaat uit SEA (Google AdWords) en social media advertisement experts.

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!