Zo krijg je interactie bij jouw event

Krijg meer klanten naar jouw evenement

Als je een evenement organiseert is het natuurlijk jouw doel om bezoekers naar huis te gaan met een fantastische herinnering of extra kennis. Jij weet als geen ander hoe je een beleving neerzet tijdens een fysiek (of tegenwoordig digitaal) evenement. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat er (meer) bezoekers naar jouw event komen, maar vooral ook dat er meer interactie ontstaat rondom jouw event dankzij (online) marketing.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in marketing en PR voor de evenementenbranche, waarbij wij veelal door middel van een uitgedachte marketingstrategie met zowel offline als online activiteiten zorgen voor meer bezoekers en meer interactie. Dit hebben we onder andere gedaan voor Rrrollend Foodtruckfestival in 2019 en Gin & Rum Festival.

Dankzij onder andere social media en branding, advertisement, content creatie (fotografie, videografie en grafisch design), influencermarketing en offline promotieactiviteiten (denk bijvoorbeeld aan pop-up restaurants) hebben wij – samen met onze klant – de bezoekersaantallen verhoogt vergeleken met voorgaande jaren.

Uiteraard houden we in het proces van eventmarketing ook altijd rekening met het after-sales proces om het evenement als ‘brand’ te versterken.

RRROLLEND FOOD FESTIVAL

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Deze klanten gingen je voor

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!