MARKETING VOOR JOUW HOTEL OF TRAVELAGENCY

Als hotel of reisorganisatie is het natuurlijk jouw doel om zoveel mogelijk gasten te laten genieten van een verblijf op jouw bestemming. Maar hoe bereik je deze potentiële gasten als hotel of reisorganisatie?

Wij helpen om door middel van online marketing zoveel mogelijk gewenste gasten te laten boeken bij jouw hospitality bedrijf. Dit doen we doorgaans via social media marketing en advertisement (zoals Google Advertisement) voor hotels en reisorganisaties. Daarnaast kunnen we helpen om de online customer journey te optimalisatie en de website SEO-proof te maken.

We hebben inmiddels een aantal jaren ervaring in de reisbranche en weten hierdoor niet alleen jouw doelgroep door middel van de juiste marketingstrategie te bereiken – en welke activiteiten geschikt zijn voor deze branche -, maar we weten ook tegen welke mogelijke knelpunten jij aanloopt. We zien onszelf als jouw partner op het gebied van marketing en we denken dus graag met je mee.

We dragen creatieve ideeën aan om nieuwe gasten te trekken en zijn flexibel in onze samenwerking met jou: we begrijpen heel goed dat je te maken hebt met een hoog- en laagseizoen namelijk. We stemmen onze activiteiten hier dan ook op af.

DEZE KLANTEN GING JE VOOR

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten op welke manier je jouw marketingvraagstuk het beste kunt aanvliegen? Wij maken graag kennis met je en geven je gratis en vrijblijvend advies.

    Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!