Marketing voor jouw hotel of travelagency

Krijg meer klanten in jouw reisbranche.

Als hotel of reisorganisatie is het natuurlijk jouw doel om zoveel mogelijk gasten te laten genieten van een verblijf op jouw bestemming. Maar hoe bereik je deze potentiële gasten als hotel of reisorganisatie?

Wij helpen om door middel van online marketing zoveel mogelijk gewenste gasten te laten boeken bij jouw hospitality bedrijf. Dit doen we doorgaans via social media marketing en advertisement (zoals Google Advertisement) voor hotels en reisorganisaties. Daarnaast kunnen we helpen om de online customer journey te optimalisatie en de website SEO-proof te maken.

We hebben inmiddels een aantal jaren ervaring in de reisbranche en weten hierdoor niet alleen jouw doelgroep door middel van de juiste marketingstrategie te bereiken – en welke activiteiten geschikt zijn voor deze branche -, maar we weten ook tegen welke mogelijke knelpunten jij aanloopt. We zien onszelf als jouw partner op het gebied van marketing en we denken dus graag met je mee.

We dragen creatieve ideeën aan om nieuwe gasten te trekken en zijn flexibel in onze samenwerking met jou: we begrijpen heel goed dat je te maken hebt met een hoog- en laagseizoen namelijk. We stemmen onze activiteiten hier dan ook op af.

RRROLLEND FOOD FESTIVAL

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Deze klanten gingen je voor

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!