Marketing voor jouw dienstverlenende bedrijf

Krijg meer klanten

Als dienstverlenend bedrijf heb jij één doel, namelijk om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen door middel van jouw dienst of service. Je bent jouw bedrijf natuurlijk niet zomaar gestart en hebt alle kennis in huis om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze klanten daadwerkelijk bij jou terecht komen. Wij zorgen hiervoor door middel van online marketing, gericht op de dienstverlenende sector: zakelijke dienstverlening of dienstverlening aan particulieren.

Veelvoorkomende doelen van dienstverlenende bedrijven zijn: het verhogen van de naamsbekendheid, het uitbouwen van het klantenbestand en het verkrijgen van leads. Content Collectiv heeft jarenlange ervaring in verschillende sectoren binnen de dienstverlening, zoals consultants, advocatenkantoren of financieringsmaatschappijen.

Dankzij onze diepgaande kennis op het gebied van marketing kunnen wij jouw bedrijf dan ook helpen met het behalen van deze doelstellingen. We werken altijd vanuit een plan – dat aan de hand van onze eerste meetings wordt opgesteld – en vinden het belangrijk om jouw partner op het gebied van marketing te zijn. We denken daarom verder dan enkel onze activiteiten, koppelen maandelijks statistieken naar jou terug en grijpen nieuwe kansen en mogelijkheden aan om jouw positionering in de markt te versterken.

RRROLLEND FOOD FESTIVAL

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Deze klanten gingen je voor

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!