Strategy & campaign

Hoe maak je van een vreemdeling een ambassadeur?

Marketingstrategieën en online marketingcampagnes. Deel jouw visie met ons, wij zorgen voor de rest: up to date met de nieuwste marketingmogelijkheden en trends.

Je hebt een bedrijf en biedt een bepaalde service of product aan. Waarschijnlijk ben je hier heel erg goed in. Expert in jouw werkveld. Wij zijn experts in ons werkveld: marketingstrategieën en campagnes. Hoe zorg je ervoor dat iemand die jouw bedrijf nog niet kent uiteindelijk zó fan wordt dan je hen een echte ambassadeur mag noemen? Hoe vertel je het verhaal van jouw merk aan de doelgroep? En hoe bereik je deze doelgroep? Welke platformen sluiten hierbij aan? Is 9:16 vertical video bijvoorbeeld iets waarin jouw bedrijf zou moeten investeren? En levert het rendement op om te adverteren op LinkedIn?

Marketingstrategie.

“Alles begint met een strategie” – eens of oneens? In onze ogen begint alles met een doel en een visie. De strategie is de weg om jouw visie te delen of jouw doel te behalen. Wij horen graag wat jouw verhaal is en gaan vervolgens samen met jou aan de slag met een marketingstrategie.

We werken altijd vanuit de combinatie meetbaarheid en creativiteit. Je kunt bij strategie denken aan strategische marketingsessies, marktonderzoek, een marketingplan met bijbehorende KPI’s en een marketingmatrix. Uiteraard stellen we alles af op jou als klant – dus verwacht geen stoffige documenten van ons.

United Wardrobe

United Wardrobe

Work:
branding strategy consultancy and concepting

Wat hebben we gedaan?
We hebben samengewerkt aan een brandstrategy en diverse concepten ontwikkeld voor het merk met de focus op diverse social media platforms (voornamelijk YouTube en Instagram, gezien de doelgroep).

Total reach: 400.000 gebruikers per dag

Rrrollend food festival

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Campagnes.

Een succesvolle marketingcampagne zorgt ervoor dat mensen over je praten. Het laat een emotie voelen. Een campagne begint met een marktonderzoek; ‘wat zijn de trends?’, ‘wat speelt er nu?’, ‘waar bevindt de doelgroep zich en wat voeren zij uit?’, gevolgd door creatieve en strategische sessies waarin we met ideeën komen om jouw doel te bereiken.

Marketingcampagnes kunnen lead generating zijn of brand awareness vergroten, of een combinatie van beiden.

Wij voeren marketingcampagnes uit van strategie tot aan uitvoering.

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!