Onze cases

Als je meer wilt weten over wat we doen, klik dan op een project. ​Dit zijn een aantal van onze recente klanten en cases. ​​Wil je de cases liever per branche bekijken? Scroll dan een klein stukje naar beneden om op een branche te klikken.

Lees meer over wat wij doen door te klikken op een van de bovenstaande categorieën.

REFERENTIES

“Content Collectiv helped us a tremendous amount with content strategy and execution during our collaboration for United Wardrobe. At our bi-weekly meetings we had in depth discussions between Content Collectiv and our team to discuss our customer’s needs, our value proposition (to buyer and sellers of second hand fashion), our content themes and distribution channels. During all these meeting, Dena was a sharp and bright discussion partner and came up with excellent suggestions and ideas.”

RICK MOLENAAR, Chief Marketing Officier United Wardrobe

“Vrij snel nadat we gestart zijn met het bedrijf hebben we Content Collectiv ingeschakeld. Ze hebben een 360-graden marketingaanpak gehanteerd die effectief is geweest. We zijn veel gegroeid in één jaar tijd en bekender bij een groot publiek.”

GIJS PAN, Horeca Manager, Brody's

“Creatieve en slimme geesten! Ze weten zich snel een onbekende business eigen te maken door hier pro-actief, zelfstandig en enthousiast acties op uit te zetten. Enorme inzet en energie, waarbij de goede communicatie en korte lijntjes die ze zelf onderhouden zeker een bijdrage leveren in de samenwerking met de opdrachtgever. In het project Hostmanship dat zij in De Poort begeleidden lieten zij hun frisse kennis over onderzoekstechnieken en klantbejegening blijken. Nu dit project afgerond is nemen we zeker nog geen afscheid van Content Collectiv.”

MARLEEN BOSCH, (Voormalig) Directeur, Verloskundig Centrum De Poort

“Toen Content Collectiv net was opgericht, heb ik ze gelijk een opdracht aangeboden. Deze pakte ze vol enthousiasme aan en ze lieten in een korte tijd zien wat voor expertise ze in huis hadden. Tot op de dag van vandaag, inmiddels een aantal jaar later, werken we nog steeds samen. Ze zijn de geschikte partij  die op het gebied van marketing een boost kan geven aan aan een bedrijf. Ze denken mee met de ontwikkelingen, nemen werk uit handen bij werving en behoudt van (nieuwe) klanten en zijn verantwoordelijk voor de branding met scherpe campagnes en leuke creatieve content.”

STEVEN VAN DER TOORN, Eigenaar Losjes Events en Losjes Indoor Spoets

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!