Marketing voor jouw webshop

Krijg meer bestellingen in jouw digitale winkel.

Heb jij een webshop? Dan is het natuurlijk jouw doel om zoveel mogelijk klanten blij te maken met jouw product. Een succesvolle marketingstrategie voor jouw e-commercebedrijf is essentieel hiervoor.

Wij kunnen de gehele marketing van jouw webshop uit handen nemen. We starten altijd vanuit een strategie en analyse van de customer journey. Je zult namelijk geen resultaten behalen met jouw webshop als de reis die de klant online aflegt niet logisch is voor het product dat jij verkoopt. We adviseren en zijn in staat om – mits jij dat wilt – direct de uitvoering te verzorgen.

Is jouw customer journey on-point? Dan gaan we aan de slag met bijvoorbeeld social media om jouw merk uit te bouwen en advertisement om meer conversies te behalen.

We werken altijd vanuit een plan met hierin KPI’s (key prestatie indicatoren) om ervoor te zorgen dat we jouw doelen samen behalen.

RRROLLEND FOOD FESTIVAL

Rrrollend food festival

Werk:
Full service marketing, strategie, content creatie, social media, campagnes en advertisement.

Wat hebben we gedaan?
We hebben voor alle 10 Rrrollend festivals in 2019 de online aanwezigheid, content en campagnes verzorgd.

Resultaat:
Een toename van 80% bezoekers t.o.v. het jaar ervoor en een gemiddelde groei van 35% op de social media engagement rondom de events.

Deze klanten gingen je voor

Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!