GOOGLE ADWORDS EN SOCIAL MEDIA ADS

Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties gezien worden. Ons advertentieteam bestaat uit Google experts en social media experts die advertentiecertificeringen van de belangrijke platformen hebben behaald: het bewijs dat zij diepgaande kennis hebben om succesvolle advertenties op te stellen.

Het belangrijkste doel is natuurlijk dat jouw advertenties jouw doelstelling behalen. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om de naamsbekendheid van jouw merk te vergroten (brand awareness / brand recall) of om meer conversies of leads binnen te halen. Wij zorgen door middel van de juiste technische instellingen en de juiste creatieve uitingen ervoor dat de advertenties van jouw bedrijf goed presteren.

Dankzij ons grote portfolio aan advertisement klanten hebben we daarnaast veel kennis omhanden over het geschikte advertentiebudget en prestaties in de benchmark (prestaties van jouw bedrijf in vergelijking met anderen).

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten op welke manier je jouw marketingvraagstuk het beste kunt aanvliegen? Wij maken graag kennis met je en geven je gratis en vrijblijvend advies.

    Wil je jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Wij helpen je graag!