MARKETING E-BOOKS

Pak zelf jouw marketing aan door middel van onze e-books!

Wil jij zelf meer leren over social media, vindbaarheid op Google – SEO -, adverteren of online klantwerving? Dan zijn onze e-books iets voor jou. Onze e-books hebben altijd een praktische insteek, zodat jij direct zelf jouw marketing kunt optimaliseren.

E-book over klanten krijgen via social media.

Heb jij altijd al klanten willen binnenhalen via social media, maar weet je niet hoe? Dan is dit boek jouw go-to guide met maar liefst 70 pagina’s aan waardevolle informatie en opdrachten!

In dit boek leer je om jezelf en/of jouw bedrijf te profileren volgens de waarden die bij JOU en jouw bedrijf horen door middel van social media. Je leert om online klanten te werven en om jouw merkbekendheid te vergroten onder de juiste doelgroep.

De insteek van dit boek is praktisch, waardoor je tijdens het lezen al aan de slag kunt gaan met de informatie uit het boek, zodat je snel resultaten kunt boeken. Er is geen ‘one-size-fits-all’. Daarom worden in dit boek de juiste vragen gesteld en word je uitgedacht om opdrachten uit te voeren om ervoor te zorgen dat jij de juiste strategie gebruikt om zelf betalende klanten binnen te halen via social media.

Het boek bestaat uit een e-book, waarin je aan de hand van theorie en voorbeelden leert hoe je klanten kunt binnenhalen, en een Opdrachtenboek, waarin je door middel van opdrachten meteen aan de slag gaat met het profileren van jouw bedrijf.

E-book over SEO – Hoe kom ik hoger in google?

“Hoe komt mijn website hogerop in Google?” Is dit de vraag die jij jezelf stelt? Dit ‘do-it-yourself’ boek zorgt ervoor dat jij zelf de SEO-specialist wordt van jouw website. Met behulp van 35 pagina’s vol met praktische informatie en to do’s kun jij zelf jouw website optimaliseren.

In dit boek leer je om zelf jouw website te optimaliseren voor de zoekresultaten in Google.

Voor zelfstandigen is Google de uitkomst van deze tijd. Daar waar je voorheen heel veel verschillende middelen nodig had omgezien te worden, hoef je nu enkel ervoor te zorgen dat je in Google gevonden wordt. Maar hoe doe je dit? Hoe krijg jij “gratis” verkeer naar jouw website toe? Dit weet jij na het lezen en toepassen van de stappen in het e-book.