360-graden marketing en advertisement voor Chicplants

Online webshop Chicplants verkoopt exotische planten aan consumenten en bedrijven. Nadat hun website aan het begin van 2020 vernieuwd is, was het tijd om deze high-end speler op het gebied van kamer- en buitenplanten bij een groter publiek bekend te maken.

Wij werden ingeschakeld om door middel van advertenties het bereik te vergroten en de conversies te verhogen voor het e-commerce bedrijf. We zijn gestart met Google Advertisement (SEA) en Facebook Advertisement waarna – na groot succes – ook Pinterest werd toegevoegd.

Om de samenwerking verder te vervolgen hebben we vanaf september 2020 – oktober 2021 voor zowel Chicplants als zusteronderneming Green Bubble de gehele marketing uit handen genomen. Door de snelle groei van het bedrijf hebben ze dit verder intern, met een nieuw gebouwde marketingafdeling, voortgezet.

Werkzaamheden en resultaten

Social media marketing, e-mailmarketing, fotografie, Google Advertisement (SEA), Social Media Advertisement (Pinterest, Facebook).

Project datum: april 2020 – oktober 2021

Resultaat: een gemiddelde return on ad spend (ROAS) van 1500% (verhouding van de omzet uit de advertenties ten opzichte van het advertentiebudget).

Wil jij ook resultaat behalen dankzij marketing? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.