SEO en social media voor sustainability consultant / implementor Nexio Projects

De wereld is mooier als het een stukje groener is, toch? Nexio Projects is de sustainability consultant van een aantal bekende en minder bekende (inter)nationale bedrijven en draagt op die manier bij aan een gezondere en duurzamere wereld.

Content Collectiv werkte close samen met het team van Nexio Projects om het bedrijf te laten groeien. We namen de social media uit handen en voegden storytelling toe. Wie op het profiel van Nexio Projects kijkt kan door een bibliotheek aan waardevolle informatie scrollen die aansluit bij ‘sustainability’.

Ons doel? Waarde aan de bezoekers geven bij het lezen van de berichten en Nexio te positioneren als sustainability partner. Daarnaast zorgen we ervoor dat de artikelen op de website niet alleen prettig lezen en genoeg nieuwe informatie geven aan de lezer om Nexio als sustainability partner te kiezen, maar ook SEO geoptimaliseerd zijn.

Werkzaamheden en resultaten

SEO | social media | branding/storytelling

Project datum: augustus 2019 – april 2020

Resultaat: een consistente branding met een toename van 50% in de social media following verspreid over de platformen en een toename van gemiddeld 20% in het aantal maandelijkse websitebezoekers. Het bedrijfs is inmiddels gegroeid van 10 teamleden naar meer dan 25 teamleden.

Wil jij ook resultaat behalen dankzij marketing? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.