Lancering van Café Banka 2.0 – social media marketing

Café Banka, een oude, bruine kroeg omgetoverd tot lunchroom en restaurant voor wijnliefhebbers en fijnproevers. Met een Aziatisch – Frans geïnspireerde keuken, enthousiast team en volledig nieuwe inrichting opende horeca-ondernemer Mike deze horecazaak opnieuw. Wij verzorgden in de beginfase, van oktober t/m december 2021 een succesvolle lancering van ‘Het Nieuwe Café Banka’ dankzij social media marketing.

Gedurende de tweede projectperiode, vanaf april 2023, zorgen we voor meer regionale bekendheid en een nieuwe aanwas aan gasten die passen bij het concept. Instagram Reels zorgen voor een verhoging van het online bereik, vacature campagnes op Meta trekken nieuwe teamleden aan en de duimstoppende content draagt bij aan een hogere bezettingsgraad.

Werkzaamheden en resultaten

Social media | Consultancy | Content creatie (fotografie, Instagram Reels)

Project datum: oktober 2021 – december 2021 en april 2023 – heden

Resultaat: tijdens de eerste projectperiode behaalden we een groei van bijna 100% binnen slechts 3 maanden tijd op de social media kanalen en een succesvolle opening van het vernieuwde concept. Gedurende tweede projectperiode zorgen we voor meer bekendheid buiten de directe wijk waarin het restaurant zich bevindt en meer gasten in de zaak.

Wil jij ook resultaat behalen dankzij marketing? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.