Social media marketing voor fine dining restaurant Villa Coucou

Villa Coucou, een verborgen parel in een herenhuis in Den Haag. De woning is omgetoverd tot een mediterrane villa waarin een fine dining restaurant, cocktailbar en diverse private dining / events ruimtes te vinden zijn. Chef Alexandre Martiano heeft gewerkt in diverse sterrenzaken in Frankrijk, waarna hij zijn avontuur met een eigen zaak in Nederland voortzette.

Aan ons de taak om de fantastische sfeer én ervaring van het restaurant digitaal te vertalen. Dit doen we door middel van social media marketing: fotografie in samenwerking met onze partner Sharman Images, organische posts en advertisement. Maandelijks rapporteren we de resultaten aan het team en denken we mee over de groei van het concept. Denk aan vraagstukken zoals: “Hoe kunnen we meer private events aantrekken?” “Welke samenwerkingen (met andere merken) kunnen we doen om de doelgroep te verrassen?”.

Tot slot is een doel van het team om Villa Coucou #1 op TripAdvisor te laten worden in regio Den Haag. Wij helpen hiermee door reviews te stimuleren en TripAdvisor te optimaliseren. Zo zijn we binnen 6 maanden gestegen van positie 38 naar 2. Een halfjaar later stegen we door naar positie 1 (note; de positie kan variëren per periode).

Werkzaamheden en resultaten

Strategie en analyse | Social media | Consultancy | Content creatie (fotografie) | Advertisement | Grafisch design

Project datum: juni 2021 – heden

Resultaat: een groei van meer dan 250% in volgersaantallen op social media en eveneens een verdubbeling in engagement (2021 t.o.v. 2020). Daarnaast stegen we van #38 naar #1 op TripAdvisor in Den Haag en trekken we meer gasten aan vanuit het hele land.

Wil jij ook resultaat behalen dankzij marketing? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.